Kategorier
Okategoriserade

Lina & Greta kvalar till Ungponny-SM och Mira & Danne 2:a i SIHS kval!!!

Av Märit Olofsson Näss - 16 juni, 2024 | 0 kommentarer

Wow vilken härlig dag då Lina & Greta kvalar till Unngponny-SM och Mira & Danne 2:a i SIHS kval!!!

Greta in action!!! Vi måste nu bara hitta en dressyrsadel som hon gillar.

I Karlstad fortsatte helgens tävlande med ännu en kval-klass för 4-åriga ponnyer för Lina och Greta. Så härligt att se Greta gå in på banan och ännu en gång vara så mjuk, fin och avspänd. Hon litar verkligen helt på Lina som lotsar så klokt och med supermjuk ridning!

Två blågula rosetter & kval till Ungponny-SM, vilken härlig helg för Lina & Greta!

Trots att Greta var rätt trött så presterade det så fint på banan och belönades med hela 74,0% och vann även dagens klass! Med detta andra resultat på över 67% så är de nu färdiga för Ungponny-SM!!! Härligt härligt!

Andraplats i SIHS-kvalet och ännu en gul (fel) rosett + ett PB för Mira-Danne!

Även Mira och Danne presterade en super-ritt i SIHS-Friends kvalet i Rånas och klassen FEI Mästerskap i morse! Med ett nytt personbästa på 70,8% och en domare på hela 73% så knep den en fin andraplacering. De lyckades även få en 9:a i protokollet på en halt och hälsning vilket glädjer mamma-hjärtat då jag ofta ”tjatar” om inridningar, halten och medellingen!

En bild säger mer än tusen ord. Villkorslös kärlek!

Att sedan få ett meddelande av en ”utomstående” efter tävlingen där Mira får massa lovord för att hon är en sån förebild för alla på och runt banan är ju helt otroligt! Klart jag blir stolt som 17 över min fina Mira och också glad att det finns människor som delar med sig av så fint beröm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *