Kategorier
Okategoriserade

Placering och SM-final för Mira & Danne

Av Märit Olofsson Näss - 9 augusti, 2024 | 0 kommentarer

Wow vilken revansch Mira fick i SM kval 2!!! Idag satt ryttaren i förarsätet och red betydligt mer bestämt och med bättre tryck och energi i ritten. I princip inga missar, bara detaljer att fila på och detta trots att regnet verkligen öste ner över dem i både framridning och start!

Härlig lycka över både placering (7:a) och SM-final!!!

Procenten blev fina 66,9 och med det så knep Mira & Danne en 7:e placering i klassen. Utöver det så tog de sig upp från plats 19 från 1:a kvalet till en 15:e plats totalt och därmed kvalade de in till finalen i morgon!!! Härligt, då det är 15 till final och detta har varit Miras mål hela året: ”vi ska till SM-final” 😊

Mira & Danne kämpade så fint i regnet!

Så nu har vi ägnat eftermiddag och kvällen banvisning för Lina & Greta, soundchekat kürmusik åt Mira & Danne och minglat på SM-invigningen. Verkligen fint arrangerat mästerskap av Laholms Ryttarförening med fina banor, trevliga funtionärer, god mat och härlig stämning!

Håll nu gärna en tumme för oss i morgon! Lina & Greta startar 9:16 i 4-års omg 1 och Mira rider SM-final i kür kl 12:46. Over and out!

Idag är jag så stolt över Miras sätt att lyfta sig och att ta en placering i denna konkurrens är verkligen en otrolig bedrift!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *