Kategorier
Okategoriserade

Lina/Greta tar ett SM-kval & Mira/Danne 2:a i FEI!

Av Märit Olofsson Näss - 15 juni, 2024 | 0 kommentarer

Nu är den här, den där galet maxade helgen när tjejerna tävlar i olika delar av Sverige! Puuh…

Jag är med Lina, Greta & Jessica i Karlstad för kval till 4-års championatet i dressyr som går i samband med Ponny SM i Laholm i augusti.
Greta sköter sig verkligen perfekt, förutom att hon inte alls vill vara i sin box (läs hysterisk klaustrofobi) utan har fått en hage hon får bo i istället!

Utöver klarat kval även seger i klassen!

Inne på banan däremot var hon superfin, avspänd och lösgjord och visade upp sig sååå fint! Resultatet blev hela 73,6% och långt över kvalgränsen på 67%!!! Ytterligare plus till den fina uppvisningen var att Lina red så mjukt, klokt och väl avvägt. Vilket ekipage de är!!!

Uppladdning i pyjamas för både ponny & ryttare!

I en annan ände av Sverige, nämligen i Rånäs (Rimbo) är Mira och Danne som jag skjutsade dit redan i torsdags. Där är SIHS-kval i morgon för dem och de värmde upp med en superfin 2:a placering i FEI Mästerskap idag. Poängen blev hela 69,2% och en fin känsla inför morgondagen!

Stor kram till fina Danne efter fin ritt!

Så nyttigt för Mira att få ta hand om allt och lära sig ansvaret utan mamman på plats! Därtill ännu roligare att de fixade så fina procent och placering.
Stort tack till Pytt som tar emot mina tjejer och hjälper dom att växa både som ryttare & människor!

Inte så noga med rosetterna, gul fast tvåa (blå) men Danne är glad ändå!

I morgon blir det ytterligare 4-års kvalklass för Lina & Greta och SHIS/Friends kval i FEI Mästerskap för Mira & Danne! Håll tummarna!!!

Grattis Leia-Michael som vann & Mira-Danne 2:a!
Puss på Greta! Allt vi gör för kärleken till hästarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *