Kategorier
Okategoriserade

PonnySM i Laholm dag 1

Av Märit Olofsson Näss - 8 augusti, 2024 | 0 kommentarer

Då var vi på plats i Laholm för årets ponny-SM i dressyr, ett av årets stora mål för Mira & Lina! Mira & Danne gör sitt andra individuella SM ihop och Lina & Greta ska ge sig på ungponny-SM i 4-års klassen.

Mira & Danne på banvisning igår!

Först ut är Mira & Danne som idag red 1:a kvalet & i morgon kval 2, för att sedan rida final eller consolation på lördag. Lina & Greta har sina två SM-klasser lördag och söndag.

Full koncentration i galoppen!

Som sagt, kval 1 i FEI Lagtävlansprogram för Mira idag och det blev tyvärr en riktigt dålig runda och långt ifrån vad de kan… En dåligt disponerad framridning gjorde att Mira inte fått ihop honom och saknade det tryck som behövs för en självklar och distinkt runda som säger ”här kommer jag”. Även en del missar drog ner resultatet.

Fina travökningar och enkla byten var det bästa i dagens ritt!

Blygsamma 64,8% och tyvärr en placering långt ner i resultatlistan. I morgon laddar vi om för Mira & Danne i FEI Mästerskap. På´t igen bara!

Lina & Greta kör hel-rosa outfit denna helg!

Lina och Greta laddar upp med banvisningar, lättare träning och promenader. Mycket för en ung ponny att ta in på en såhär stor tävling, men jag tycker hon är riktigt cool hittills!

Energi som få, Greta på gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *