Kategorier
Okategoriserade

Fina framgångar på Gripen!

Av Märit Olofsson Näss - 25 augusti, 2024 | 0 kommentarer

Helgen har verkligen varit maxad då även jag tävlat både Gnistan & Skorpan på Gripens fina sommar-meeting, utöver döttrarnas tävlande på Rekasta och i Falun! det har varit högsta nivå av planering, skjutsande, full fart och långa dagar 😎

Gnistan gick en St Georges i fredags och gjorde det jättefint! Inga missar alls, mjuk, fin & spänstig och vi vann klassen på 68,6%! Jättekul att han var så fin efter att inte ha tävlat på länge och själv tycker jag han kunde fått några procent till!!!

Helgens fina rosett-skörd!

Igår (lördag) tog vi oss an Int 1 och nu satt jag ännu lite mer tryck och energi i honom. Det gjorde att vi höjde många rörelser till det bättre, men tyvärr lite tokiga misstag som att han blev lite för het i alla halter & ett galoppanslag i en travsluta. Trots det fina 67,5% och en 2:a placering i klassen!

Full fart på ärevarvet!

Med dessa två fina resultat så vann vi meetingpriset i 3*-klass, härligt härligt! Han är verkligen en riktig superstjärna, min Gnista!

Fina Gnistan börjar bli stor & har fått visa Skorpan hur tävlingslivet funkar denna helg!
Gillar verkligen denna unga & känsliga kille. Skorpan ❤️😒

Med på meetinget var även blott 4-åriga Skorpan (Stratego af Elestorp), Strolchis lillebror. Han är verkligen en superfin och oslipad diamant och trots att han är ganska lite riden så visar han väldigt fina kvaliteter!

Kan nog lova att det kommer mer om unga Skorpan på bloggen framöver!

Inga resultat att skryta med, men oj så mycket han lärt sig denna helg, en blivande stjärna när vi fått lite mer erfarenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *