Kategorier
Okategoriserade

Lag-SM final!

Av Märit Olofsson Näss - 31 augusti, 2024 | 0 kommentarer

Jippie, så kul! Lag-SM är i full gång och vi är i final!!!

Låt mig börja från början. Segersta har inget lag i årets SM och när jag fick frågan om att vara med och rida i Lejondals lag så tackade jag såklart ja! Jag tycker ju att det är jättekul att rid i lag och med ett gäng jag känner väl så blir det såklart extra roligt!

En bra början för laget då Anna & Ingenious gav os en fin grund med nästan 67%!
Gnista och jag fick fina poäng trots en del missar, här finns mer att hämta!

Igår tog vi oss till fina Smedstad Ridcenter i Linköping och idag drog tävlandet igång. Jag med Gnistan och Ann Hammarlund Holst med Ingenious red St Georges och hade lite samma typ av ritt: egentligen rätt så bra, men ett par kostsamma missar var. Ann fick 66,7% och jag 67,2%.

Så fina ihop, Isabelle & Lorea!

Sedan var det dags för Isabelle Harsem med Lorea i Int 1. De fick till en fin ritt men även här några små missar som smög sig in, 64,4%.
Sist ut var Martin Ågevall & Chicago, även de i Int 1. Det var bara magiskt fina och vissa rörelser helt makalösa. Tyvärr även här några stora & kostsamma missar, men 68,7% och med det så kom vi 4:a med laget!

Martin & hans superfina Chicago!

Då de 6 bästa av totalt 20 lag går till final så har vi en rolig och spännande finaldag framför oss i morgon. Håll gärna en tumme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *